Over Margrieta

Verbindend,
hands on,
gericht om pro-activiteit
te stimuleren

Margrieta is een gedreven persoon, die graag zich samen met anderen inzet voor bewonersinitiatieven en mensen met een kwetsbaarheid. Als hoofd verhuur en bewonerszaken en later als manager wonen bij Viveste had Margrieta Haan een belangrijke trekkersrol om de  lokale samenwerking voor huurders samen met andere partijen in Houten te realiseren.

In april 2011 is Margrieta gestart als ZZP’er en sindsdien heeft zij verschillende opdrachten gehad bij woningcorporaties en zorginstellingen als procesbegeleider, interim manager en adviseur. De eerste jaren als ZZP’er werden gecombineerd met de masteropleiding Organisatie Cultuur en Management. Deze opleiding heeft Margrieta nog meer handvaten gegeven voor organisatieontwikkeling en dynamiek. Graag helpt Margrieta organisaties om nog meer in hun kracht te komen en de samenwerking met andere domeinen vernieuwend vorm te geven.

De werkwijze van Margrieta is verbindend, hands on en gericht om pro-activiteit van medewerkers te stimuleren voor de beste oplossingen namelijk een doeltreffende en goede dienstverlening aan de klant. Een goede samenwerkingsrelatie met alle betrokkenen is hierbij van belang.

De volgende opleidingen heeft Margrieta gevolgd:

  • Universitaire Master “Organisatie, cultuur en Management” aan de USBO Utrecht.
  • HBO Facilitaire Dienstverlening – Consumentenzaken – Management Woonfaciliteiten.
  • Mediation opleiding bij The Lime Tree
  • Coaching opleiding bij BGL & partners
  • Opleiding contextuele therapie Koinonia.
  • Masterclass de nieuwe commissaris van VTW
  • Diverse opleidingen op het gebied van leiding geven, sociale huur, governance, vanuit de toezichthoudende rollen.