Wie is Margrieta Haan?

WIE IS MARGRIETA HAAN?

Iemand nodig die beleid op het gebied van verhuur kan ontwikkelen en dit direct praktisch kan uitwerken naar goedlopende verhuur- en woonprocessen? Wilt u samen met de klant of medewerkers aan de slag om de woonprocessen te optimaliseren en hierbij te werken aan een goede en heldere dienstverlening? Of zoekt u een bruggenbouwer die helpt om de samenwerking tussen bewoners, woningcorporatie en zorgorganisatie verder handen en voeten te geven? Zijn er lokale samenwerkingsvraagstukken rondom specifieke doelgroepen? Mijn werkwijze is verbindend, hands on en gericht om pro-activiteit van medewerkers te stimuleren voor de beste oplossingen namelijk een doeltreffende en goede dienstverlening aan de klant. Dit is terug te vinden in mijn ervaringvisie en waarden.

Lees meer over hoe mijn logo tot stand is gekomen.

ERVARING

Met mijn opleiding HBO Consumentenzaken- Management Woonfaciliteiten kon ik direct aan de slag bij een woningcorporatie in Houten als beleidsmedewerker. Al snel werd ik Hoofd Verhuur- en Bewonerszaken en na een fusie met de andere Houtense corporatie ben ik manager Wonen geworden bij Viveste (5000 verhuureenheden). Als manager Wonen ben ik ongeveer 5 jaar verantwoordelijk geweest voor alle klantencontacten op het gebied van verhuur, leefbaarheid, huurincasso, techniek, mutaties en toewijzing en was onderdeel van het MT.

In april 2011 ben ik gestart als ZZP’er en sindsdien verschillende opdrachten gehad bij woningcorporaties en zorginstellingen als procesbegeleider, interim manager en adviseur. Naast het starten als ZZP’er heb ik de masteropleiding Organisatie Cultuur en Management in deze periode afgerond.

Mijn woningcorporatie achtergrond blijkt handig te zijn voor zorgorganisaties die door de hervormingen in de langdurige zorg nieuwe woonzorgconcepten ontwikkelen. Daarnaast ben ik als Lid van de RvT betrokken bij een lokale welzijnsorganisatie. Mijn ervaring en kennis maakt dat ik in het maatschappelijk middenveld makkelijk verbindingen kan leggen.

MARGRIETA HAAN