Werkwijze

WERKWIJZE

Mijn meerwaarde zit in mijn integrale aanpak, waarbij processen en mensen in een organisatie met elkaar verbonden worden. Ik help organisaties om hun visie & strategie werkelijkheid te maken. Daarbij vind ik het belangrijk dat de klant en de dienstverlening aan de klant een belangrijke plek inneemt in de uitwerking. Actief betrek ik de medewerkers die een rol in het vervolg hebben. Door zowel de grote lijn goed in de gaten te houden, maar ook de details uit te werken, krijg ik snel het vertrouwen van opdrachtgevers. Uw strategie en gedachten worden op betrouwbare wijze uitgewerkt.

LUISTEREND NAAR PROFESSIONALS

We bespreken uw wensen, en ik ga samen met de medewerkers aan de slag. Juist bij de medewerkers en de professionals zit de innoverende kracht. Ik probeer het zelfvertrouwen van de medewerkers om mij heen te laten groeien. Ik denk aan alles wat er bij komt kijken, en werk dit uit in heldere en goedlopende processen en informatie. Uiteraard koppel ik terug op het moment dat het nodig is.

LIJFSPREUKEN

PARTICIPEREND IN EEN STEVIG NETWERK

In mijn leven heb ik een uitgebreid  netwerk opgebouwd met allerlei mensen met verschillende deskundigheden en expertisegebieden. Veel vraagstukken zijn complex om alleen naar te kijken. Mijn kennis en ervaring deel ik graag, zodat andere organisaties het wiel niet opnieuw uit hoeven te vinden. Deze gevende houding maakt dat ik ook terecht kan in mijn netwerk wanneer een vraagstuk meerdere deskundigheidsgebieden vraagt.

Wanneer voor mij een opdracht niet mogelijk is, kan ik mogelijk iemand uit mijn netwerk aanbevelen.

Samen kom je immers verder….